Jyskcroquis søger freelance modeller

Bliv model

Jyskcroquis søger freelancer modeller til vores arrangementer. Som model er det en fordel at du selv tegner, men ikke et must, da vi sagtens kan klæde dig på til opgaven alligevel.

Mandlig model

Profil

Da du, som model for Jyskcroquis kommer til at kører en del rundt i landet, er det vigtigt at du har bil. Arrangementerne er primært om lørdagen, så det er en fordel at du ikke har fast job i weekenden. Du skal være glad og tilfreds med din krop, da du kommer til at stå nøgen foran mange mennesker.

Vi tilbyder dig:

Et sjovt og spændende job, men masser af humør, glade mennesker samt stor variation i din hverdag. Da jobbet som model er freelancer, er der ikke en fast løn, men du betales for hver job, du tager ud til. Lønnen afhænger af din transport til arrangementet.
Lønnen er fra 800 – 1400 kr. pr arrangement.

Ved interesse, kontakt Anders her

Kvindelig model

Profil

Vi søger en kvindelig model, som er glad og tilfreds med sin krop, og som ikke er bange for at vise den frem. Da efterspørgslen ikke er så stor i øjeblikket for kvindelige modeller, har vi ingen krav til hvor i Jylland, du har bopæl. Det kan dog forventes at du kommer til at skulle kører en del for arrangementerne, men det tages der selvfølgeligt højde for i din løn, for det givende job.
Det forventes ligeledes at du er relativ slank, men det vigtigste er at du er glad for din krop og ikke er bange for at vise dig frem.

Vi tilbyder dig:

Et sjovt og spændende job, men masser af humør, glade mennesker samt stor variation i din hverdag. Da det er, som freelancer, er der ikke en fast løn, men du betales for hvert job, du tager ud til. Lønnen afhænger af din transport til arrangementet.
Lønnen er fra 800 – 1.400 kr. pr arrangement.

Ved interesse, kontakt Anders her

Hvad siger vores kunder?