Jyskcroquis søger freelance modeller

Bliv model

Jyskcroquis søger freelancer modeller til vores arrangementer. Som model er det en fordel at du selv tegner, men ikke et must, da vi sagtens kan klæde dig på til opgaven alligevel.

Mandlig model

Profil

Da du, som model for Jyskcroquis kommer til at kører en del rundt i landet, er det vigtigt at du har bil. Arrangementerne er primært om lørdagen, så det er en fordel at du ikke har fast job i weekenden. Du skal være glad og tilfreds med din krop, da du kommer til at stå nøgen foran mange mennesker.

Vi tilbyder dig:

Et sjovt og spændende job, men masser af humør, glade mennesker samt stor variation i din hverdag. Da jobbet som model er freelancer, er der ikke en fast løn, men du betales for hver job, du tager ud til. Lønnen afhænger af din transport til arrangementet.
Lønnen er fra 800 – 1400 kr. pr arrangement.

Ved interesse, kontakt Anders her

Kvindelig model

Profil

Vi søger en kvindelig model, som er glad og tilfreds med sin krop, og som ikke er bange for at vise den frem. Da efterspørgslen ikke er så stor i øjeblikket for kvindelige modeller, har vi ingen krav til hvor i Jylland, du har bopæl. Det kan dog forventes at du kommer til at skulle kører en del for arrangementerne, men det tages der selvfølgeligt højde for i din løn, for det givende job.
Det forventes ligeledes at du er relativ slank, men det vigtigste er at du er glad for din krop og ikke er bange for at vise dig frem.

Vi tilbyder dig:

Et sjovt og spændende job, men masser af humør, glade mennesker samt stor variation i din hverdag. Da det er, som freelancer, er der ikke en fast løn, men du betales for hver job, du tager ud til. Lønnen afhænger af din transport til arrangementet.
Lønnen er fra 800 – 1400 kr. pr arrangement.

Ved interesse, kontakt Anders her

Hvad siger vores kunder?

Stine Thomasen
Stine Thomasen
14. September, 2021.
Kæmpe anbefaling! Jeg har flere gange nu booket Anders til croquis arrangement, da hver gang har været en succes. Han skaber en afslappet men stadig professionel stemning, han er god til at give instruktioner og udfordringer undervejs, så man får meget mere ud af oplevelsen. God kommunikation. Kun rosende ord herfra 🙂
Pia Rune Jensen
Pia Rune Jensen
23. August, 2021.
Vi fik besøg af en smuk, sød pige der skulle bodypaintes af vores to unge piger, der skulle giftes om to uger. Vores unge brude blev meget forlegne og kom totalt ud af deres comfort zone, men Maja var meget dygtig til at løsne dem op med helt almindelig hverdags snak. De endte med at synes det var det absolutte højdepunkt på deres polterabend. Og det var Maja den største årsag til! Hele oplevelsen med Jysk croquis har været nem og behagelig. De får vores bedste anbefalinger!!!
Line Holm
Line Holm
31. Maj, 2021.
Anette Clausager Jørgensen
Anette Clausager Jørgensen
31. Maj, 2021.
Super god oplevelse. Modellen var god til at vejlede os, og meget professionel og behagelig under hele besøget. Alle havde en rigtig god oplevelse. Kan klart anbefale Jyskcroquis til andre.
Lina Vitten
Lina Vitten
25. Maj, 2021.
Vi ente i den uheldige situation, at vi måtte aflyse dagen før grundet Corona-smitte, men fik refunderet pengene uden problemer og blev desuden kontaktet af modellen da han var forkølet og vil hører om vi var trygge ved at han kom og var tjekket for Corona. Hvis vi var utrygge ved situation vil han sikre vi fik en ny model. Selvom vi ikke fik afholdt det, var servicen virkelig i top og kan varmt anbefales!
Katrine Munk
Katrine Munk
6. Maj, 2021.
God model og information I forbindelse med booking.
Tanja Adamsen
Tanja Adamsen
4. Maj, 2021.
Jysk Croquis var nemme i kommunikation og løsningsorienteret samt gode til at hjælpe. Anders var dygtig og professionel, og formåede at gøre hele oplevelsen meget naturlig
Lea Bloch Vammen
Lea Bloch Vammen
9. December, 2020.
Vi havde et firmaarrangement, hvor Jyskcroquis leverede til UG. Det var nyt for alle, og alle havde en virkelig god og anerledes oplevelse. Kan varmt anbefales.
Kamilla Høj
Kamilla Høj
3. December, 2020.
Det var en super sjov aften! Vi var 7 tøser til en julefroskost, jeg havde arrangeret underholdningen, og den faldt i god jord! Vi fik først en lektion i hvordan man skal tegne denne nøgen mand, og alle tøserne var faktisk meget koncentreret, og man blev faktisk helt drevet af at få den her perfekte tegning lavet. Anders som var vores croquis model var super sød og professionel, og jeg kan klart anbefale Jyskcroquis til andre!
Heine Lejsgaard
Heine Lejsgaard
20. November, 2020.
Fremragende arrangement. Gennemskuelig kommunikation op til arrangementet. Modellen var aldeles god til at sætte rammen for arrangementet.