Showdans kombineret med croquis

Burlesque Croquis

JyskCroquis kan med stolthed, som de eneste i landet tilbyde et nærværende, og ekstravagant Burlesque Croquis show.

“Et orgie af fjer, glimmer, sensuel dans og storslåede kostumer. Scarlet Blixen vil føre jer tilbage til en tidslomme, hvor cigarrøg og vovet jazzmusik hørte sig til.”
Ideelt til når dine gæster skal forkæles, med en oplevelse udover det sædvanlige. Polterabender, receptioner, julefrokoster, logefrokoster osv.

Overdådige Scarlet Blixen, Danmarks burlesquedronning, er internationalt anerkendt og leverer underholdning i verdensklasse til netop dit arrangement. Moderne sensuel showdans med inspiration fra det bedste af 1920’erne, 30’erne, 40’erne og 50’erne.

Vi tilbyder primært burlesque croquis i Østjylland

Du får en forsmag på et sanseligt burlesqueshow, med mulighed for at tegne den dansende skønhed, i forskellige poses. Vi har hos Jyskcroquis en særligt udvalgt skare af enestående performere, som på hver deres unikke måde vil forføre jer og levere et show, som I aldrig før har oplevet.

Pris

Prisen er 2.500 kr. alt inkl., herunder materialer, transport samt instruktioner i at tegne. Showet har en varighed på ca. 1,5 time (2 timer inkl. omklædning for performeren).

Bemærk, at ved burlesquecroquis vil modellen ikke være helt nøgen. Der er altid overladt noget til fantasien. Modellen beholder som minimum en trusse på, samt de klassiske pasties, der dækker brystvorterne. Men vi kan garantere jer for, at der bliver god stemning alligevel!

Hvad siger vores kunder?

Stine Thomasen
Stine Thomasen
14. September, 2021.
Kæmpe anbefaling! Jeg har flere gange nu booket Anders til croquis arrangement, da hver gang har været en succes. Han skaber en afslappet men stadig professionel stemning, han er god til at give instruktioner og udfordringer undervejs, så man får meget mere ud af oplevelsen. God kommunikation. Kun rosende ord herfra 🙂
Pia Rune Jensen
Pia Rune Jensen
23. August, 2021.
Vi fik besøg af en smuk, sød pige der skulle bodypaintes af vores to unge piger, der skulle giftes om to uger. Vores unge brude blev meget forlegne og kom totalt ud af deres comfort zone, men Maja var meget dygtig til at løsne dem op med helt almindelig hverdags snak. De endte med at synes det var det absolutte højdepunkt på deres polterabend. Og det var Maja den største årsag til! Hele oplevelsen med Jysk croquis har været nem og behagelig. De får vores bedste anbefalinger!!!
Line Holm
Line Holm
31. Maj, 2021.
Anette Clausager Jørgensen
Anette Clausager Jørgensen
31. Maj, 2021.
Super god oplevelse. Modellen var god til at vejlede os, og meget professionel og behagelig under hele besøget. Alle havde en rigtig god oplevelse. Kan klart anbefale Jyskcroquis til andre.
Lina Vitten
Lina Vitten
25. Maj, 2021.
Vi ente i den uheldige situation, at vi måtte aflyse dagen før grundet Corona-smitte, men fik refunderet pengene uden problemer og blev desuden kontaktet af modellen da han var forkølet og vil hører om vi var trygge ved at han kom og var tjekket for Corona. Hvis vi var utrygge ved situation vil han sikre vi fik en ny model. Selvom vi ikke fik afholdt det, var servicen virkelig i top og kan varmt anbefales!
Katrine Munk
Katrine Munk
6. Maj, 2021.
God model og information I forbindelse med booking.
Tanja Adamsen
Tanja Adamsen
4. Maj, 2021.
Jysk Croquis var nemme i kommunikation og løsningsorienteret samt gode til at hjælpe. Anders var dygtig og professionel, og formåede at gøre hele oplevelsen meget naturlig
Lea Bloch Vammen
Lea Bloch Vammen
9. December, 2020.
Vi havde et firmaarrangement, hvor Jyskcroquis leverede til UG. Det var nyt for alle, og alle havde en virkelig god og anerledes oplevelse. Kan varmt anbefales.
Kamilla Høj
Kamilla Høj
3. December, 2020.
Det var en super sjov aften! Vi var 7 tøser til en julefroskost, jeg havde arrangeret underholdningen, og den faldt i god jord! Vi fik først en lektion i hvordan man skal tegne denne nøgen mand, og alle tøserne var faktisk meget koncentreret, og man blev faktisk helt drevet af at få den her perfekte tegning lavet. Anders som var vores croquis model var super sød og professionel, og jeg kan klart anbefale Jyskcroquis til andre!
Heine Lejsgaard
Heine Lejsgaard
20. November, 2020.
Fremragende arrangement. Gennemskuelig kommunikation op til arrangementet. Modellen var aldeles god til at sætte rammen for arrangementet.