Showdans kombineret med croquis

Burlesque Croquis

JyskCroquis kan med stolthed, som de eneste i landet tilbyde et nærværende, og ekstravagant Burlesque Croquis show.

“Et orgie af fjer, glimmer, sensuel dans og storslåede kostumer. Scarlet Blixen vil føre jer tilbage til en tidslomme, hvor cigarrøg og vovet jazzmusik hørte sig til.”
Ideelt til når dine gæster skal forkæles, med en oplevelse udover det sædvanlige. Polterabender, receptioner, julefrokoster, logefrokoster osv.

Overdådige Scarlet Blixen, Danmarks burlesquedronning, er internationalt anerkendt og leverer underholdning i verdensklasse til netop dit arrangement. Moderne sensuel showdans med inspiration fra det bedste af 1920’erne, 30’erne, 40’erne og 50’erne.

Vi tilbyder primært burlesque croquis i Østjylland

Du får en forsmag på et sanseligt burlesqueshow, med mulighed for at tegne den dansende skønhed, i forskellige poses. Vi har hos Jyskcroquis en særligt udvalgt skare af enestående performere, som på hver deres unikke måde vil forføre jer og levere et show, som I aldrig før har oplevet.

Pris

Prisen er 2.500 kr. alt inkl., herunder materialer, transport samt instruktioner i at tegne. Showet har en varighed på ca. 1,5 time (2 timer inkl. omklædning for performeren).

Bemærk, at ved burlesquecroquis vil modellen ikke være helt nøgen. Der er altid overladt noget til fantasien. Modellen beholder som minimum en trusse på, samt de klassiske pasties, der dækker brystvorterne. Men vi kan garantere jer for, at der bliver god stemning alligevel!

Hvad siger vores kunder?