Kombiner croquis og vinsmagning

Croquis og vinsmagning

Vi tilbyder croquis tegning kombineret med vinsmagning mellem de forskellige positurer. Vi tilbyder denne sjove og meget lærerige aktivitet til 315 kr. pr. person alt inkl. (min 12 personer), ved flere end 20 deltager, finder vi naturligvis en skarp pris til jer.

I vil skiftevis tegne et par positurer, og smage på vores vine, hvor der også vil blive fortalt om den vin I smager på. Der vil i alt blive serveret 3 forskellige vine. Eventet har en ca. varighed på 1,5 time. Der vil primært blive serveret hvidvine, men ønsker man rød, er det også en mulighed, at vi aftaler det ved bookingen.

Vi sender en af vores flotte mandlige eller unge smukke kvindelige modeller ud til jer, som vil stå for undervisningen i croquis tegning samt smide tøjet for jer. Der imens vil en vinkyndig servere vin for jer, mens der fortælles om den vin I smager på. Vi benytter Rikke Holm fra Viborg og hendes dygtige personale som samarbejdspartner. Holms Vinotek | Café og Vinbar i Viborg | Tapas og Vin (holms-vinotek.dk).

Vi har alt med til denne type event, både til croquis delen og til vinsmagningen, så der er ikke andet I skal sørge for end lokalisationen.

Bodypaint kombineret med Croquis

285.- pr person alt inkl. (min 12 personer) Ved flere end 20 deltagere, finder vi naturligvis en skarp pris til jer. 
I vil skiftevis tegne et par stillinger, og derefter vil Louise servere et glas for jer. Hvor hun fortæller lidt om de druer i får serveret. Varighed er ca halvanden til to timer.
Der vil hovedsaligt være vægt på Riesling fra Mosel, Mosel er den mest kendte vinregion og dækker over det område, der tidligere var kendt som Mosel-Saar-Ruwer. Langt det meste vin, der produceres, er hvidvine med let krop og en forfriskende syre. Stilen er helt unik for området; det er vine, der ikke laves mage til nogen steder i verden, og det er nogle af vinverdenens mest undervurderede vine.
I vil som minimum komme til at smage på tre forskellige hvidvine fra tre forskellige lande.
Louise medbringer selv glas.

Hvad siger vores kunder?

Stine Thomasen
Stine Thomasen
14. September, 2021.
Kæmpe anbefaling! Jeg har flere gange nu booket Anders til croquis arrangement, da hver gang har været en succes. Han skaber en afslappet men stadig professionel stemning, han er god til at give instruktioner og udfordringer undervejs, så man får meget mere ud af oplevelsen. God kommunikation. Kun rosende ord herfra 🙂
Pia Rune Jensen
Pia Rune Jensen
23. August, 2021.
Vi fik besøg af en smuk, sød pige der skulle bodypaintes af vores to unge piger, der skulle giftes om to uger. Vores unge brude blev meget forlegne og kom totalt ud af deres comfort zone, men Maja var meget dygtig til at løsne dem op med helt almindelig hverdags snak. De endte med at synes det var det absolutte højdepunkt på deres polterabend. Og det var Maja den største årsag til! Hele oplevelsen med Jysk croquis har været nem og behagelig. De får vores bedste anbefalinger!!!
Line Holm
Line Holm
31. Maj, 2021.
Anette Clausager Jørgensen
Anette Clausager Jørgensen
31. Maj, 2021.
Super god oplevelse. Modellen var god til at vejlede os, og meget professionel og behagelig under hele besøget. Alle havde en rigtig god oplevelse. Kan klart anbefale Jyskcroquis til andre.
Lina Vitten
Lina Vitten
25. Maj, 2021.
Vi ente i den uheldige situation, at vi måtte aflyse dagen før grundet Corona-smitte, men fik refunderet pengene uden problemer og blev desuden kontaktet af modellen da han var forkølet og vil hører om vi var trygge ved at han kom og var tjekket for Corona. Hvis vi var utrygge ved situation vil han sikre vi fik en ny model. Selvom vi ikke fik afholdt det, var servicen virkelig i top og kan varmt anbefales!
Katrine Munk
Katrine Munk
6. Maj, 2021.
God model og information I forbindelse med booking.
Tanja Adamsen
Tanja Adamsen
4. Maj, 2021.
Jysk Croquis var nemme i kommunikation og løsningsorienteret samt gode til at hjælpe. Anders var dygtig og professionel, og formåede at gøre hele oplevelsen meget naturlig
Lea Bloch Vammen
Lea Bloch Vammen
9. December, 2020.
Vi havde et firmaarrangement, hvor Jyskcroquis leverede til UG. Det var nyt for alle, og alle havde en virkelig god og anerledes oplevelse. Kan varmt anbefales.
Kamilla Høj
Kamilla Høj
3. December, 2020.
Det var en super sjov aften! Vi var 7 tøser til en julefroskost, jeg havde arrangeret underholdningen, og den faldt i god jord! Vi fik først en lektion i hvordan man skal tegne denne nøgen mand, og alle tøserne var faktisk meget koncentreret, og man blev faktisk helt drevet af at få den her perfekte tegning lavet. Anders som var vores croquis model var super sød og professionel, og jeg kan klart anbefale Jyskcroquis til andre!
Heine Lejsgaard
Heine Lejsgaard
20. November, 2020.
Fremragende arrangement. Gennemskuelig kommunikation op til arrangementet. Modellen var aldeles god til at sætte rammen for arrangementet.