Kombiner croquis og vinsmagning

Croquis og vinsmagning

Vi tilbyder croquis tegning kombineret med vinsmagning mellem de forskellige positurer. Vi tilbyder denne sjove og meget lærerige aktivitet til 315 kr. pr. person alt inkl. (min 12 personer), ved flere end 20 deltager, finder vi naturligvis en skarp pris til jer.

I vil skiftevis tegne et par positurer, og smage på vores vine, hvor der også vil blive fortalt om den vin I smager på. Der vil i alt blive serveret 3 forskellige vine. Eventet har en ca. varighed på 1,5 time. Der vil primært blive serveret hvidvine, men ønsker man rød, er det også en mulighed, at vi aftaler det ved bookingen.

Vi sender en af vores flotte mandlige eller unge smukke kvindelige modeller ud til jer, som vil stå for undervisningen i croquis tegning samt smide tøjet for jer. Der imens vil en vinkyndig servere vin for jer, mens der fortælles om den vin I smager på. Vi benytter Rikke Holm fra Viborg og hendes dygtige personale som samarbejdspartner. Holms Vinotek | Café og Vinbar i Viborg | Tapas og Vin (holms-vinotek.dk).

Vi har alt med til denne type event, både til croquis delen og til vinsmagningen, så der er ikke andet I skal sørge for end lokalisationen.

Bodypaint kombineret med Croquis

285.- pr person alt inkl. (min 12 personer) Ved flere end 20 deltagere, finder vi naturligvis en skarp pris til jer. 
I vil skiftevis tegne et par stillinger, og derefter vil Louise servere et glas for jer. Hvor hun fortæller lidt om de druer i får serveret. Varighed er ca halvanden til to timer.
Der vil hovedsaligt være vægt på Riesling fra Mosel. Mosel er den mest kendte vinregion og dækker over det område, der tidligere var kendt som Mosel-Saar-Ruwer. Langt det meste vin, der produceres, er hvidvine med let krop og en forfriskende syre. Stilen er helt unik for området; det er vine, der ikke laves mage til nogen steder i verden, og det er nogle af vinverdenens mest undervurderede vine.
I vil som minimum komme til at smage på tre forskellige hvidvine fra tre forskellige lande.
Louise medbringer selv glas.

Hvad siger vores kunder?