Oplev croquis i københavn

Croquis i København

Croquis er blevet rigtig populært de seneste år. Det er både grænseoverskridende, sjovt og anderledes. Med Jyskcroquis sikrer vi, at du får den bedste oplevelse.
Vi tilbyder nu croquis i København! Trods vores navn, Jysk Croquis, tilbyder vi vores services i hele landet, hvilket betyder at I nu kan opleve den sjove og kreative aktivitet i hovedstadsområdet samt resten af Sjælland. Book derfor croquis i København til dit næste arrangement. I får en af Jysk Croquis’ mange dygtige modeller ud til bl.a. polterabender, firmaarrangementer, pigeaftener eller andre festlige begivenheder.

Med muligheden for croquis i København, garanterer vi en aktivitet, som I vil huske i lang tid. Hos Jysk Croquis tilbyder vi både kvindelige og mandelige modeller fra Sjælland, som kommer med både materialer, godt humør og fortæller om teknikken bad croquistegninger. Når I booker croquis i København, får I modeller fra Sjælland, hvilket betyder, at vi kan tilbyde en fordelagtig pris – netop fordi vores modeller ikke har lang transporttid.

Pris for croquis i København

Københavns bedste priser

Croquis i Storkøbenhavn til private arrangementer 2150 kr. alt inkl.

Da vi er nye med croquis i København, tilbyder vi ekstraordinære gode priser. Prisen er med materiale, transport, undervisning samt en times tegning. Vi har alt med, hvad der skal bruges til den perfekte aften. Modellerne og smilende og hjælpsomme og giver jer en fantastisk oplevelse.

Prøv også bodypaint

Tilbuddet om croquis i København gælder med op til 20 deltagere, derudover vil der være en merpris på arrangementet.

Skriv til hrskafte@gmail.com, og book dit arrangement. Skriv introduktionstilbud i overskriften.

Hvad siger vores kunder?

Stine Thomasen
Stine Thomasen
14. September, 2021.
Kæmpe anbefaling! Jeg har flere gange nu booket Anders til croquis arrangement, da hver gang har været en succes. Han skaber en afslappet men stadig professionel stemning, han er god til at give instruktioner og udfordringer undervejs, så man får meget mere ud af oplevelsen. God kommunikation. Kun rosende ord herfra 🙂
Pia Rune Jensen
Pia Rune Jensen
23. August, 2021.
Vi fik besøg af en smuk, sød pige der skulle bodypaintes af vores to unge piger, der skulle giftes om to uger. Vores unge brude blev meget forlegne og kom totalt ud af deres comfort zone, men Maja var meget dygtig til at løsne dem op med helt almindelig hverdags snak. De endte med at synes det var det absolutte højdepunkt på deres polterabend. Og det var Maja den største årsag til! Hele oplevelsen med Jysk croquis har været nem og behagelig. De får vores bedste anbefalinger!!!
Line Holm
Line Holm
31. Maj, 2021.
Anette Clausager Jørgensen
Anette Clausager Jørgensen
31. Maj, 2021.
Super god oplevelse. Modellen var god til at vejlede os, og meget professionel og behagelig under hele besøget. Alle havde en rigtig god oplevelse. Kan klart anbefale Jyskcroquis til andre.
Lina Vitten
Lina Vitten
25. Maj, 2021.
Vi ente i den uheldige situation, at vi måtte aflyse dagen før grundet Corona-smitte, men fik refunderet pengene uden problemer og blev desuden kontaktet af modellen da han var forkølet og vil hører om vi var trygge ved at han kom og var tjekket for Corona. Hvis vi var utrygge ved situation vil han sikre vi fik en ny model. Selvom vi ikke fik afholdt det, var servicen virkelig i top og kan varmt anbefales!
Katrine Munk
Katrine Munk
6. Maj, 2021.
God model og information I forbindelse med booking.
Tanja Adamsen
Tanja Adamsen
4. Maj, 2021.
Jysk Croquis var nemme i kommunikation og løsningsorienteret samt gode til at hjælpe. Anders var dygtig og professionel, og formåede at gøre hele oplevelsen meget naturlig
Lea Bloch Vammen
Lea Bloch Vammen
9. December, 2020.
Vi havde et firmaarrangement, hvor Jyskcroquis leverede til UG. Det var nyt for alle, og alle havde en virkelig god og anerledes oplevelse. Kan varmt anbefales.
Kamilla Høj
Kamilla Høj
3. December, 2020.
Det var en super sjov aften! Vi var 7 tøser til en julefroskost, jeg havde arrangeret underholdningen, og den faldt i god jord! Vi fik først en lektion i hvordan man skal tegne denne nøgen mand, og alle tøserne var faktisk meget koncentreret, og man blev faktisk helt drevet af at få den her perfekte tegning lavet. Anders som var vores croquis model var super sød og professionel, og jeg kan klart anbefale Jyskcroquis til andre!
Heine Lejsgaard
Heine Lejsgaard
20. November, 2020.
Fremragende arrangement. Gennemskuelig kommunikation op til arrangementet. Modellen var aldeles god til at sætte rammen for arrangementet.