Oplev croquis i københavn

Croquis i København

Croquis er blevet rigtig populært de seneste år. Det er både grænseoverskridende, sjovt og anderledes. Med Jyskcroquis sikrer vi, at du får den bedste oplevelse.
Vi tilbyder nu croquis i København! Trods vores navn, Jysk Croquis, tilbyder vi vores services i hele landet, hvilket betyder at I nu kan opleve den sjove og kreative aktivitet i hovedstadsområdet samt resten af Sjælland. Book derfor croquis i København til dit næste arrangement. I får en af Jysk Croquis’ mange dygtige modeller ud til bl.a. polterabender, firmaarrangementer, pigeaftener eller andre festlige begivenheder.

Med muligheden for croquis i København, garanterer vi en aktivitet, som I vil huske i lang tid. Hos Jysk Croquis tilbyder vi både kvindelige og mandelige modeller fra Sjælland, som kommer med både materialer, godt humør og fortæller om teknikken bad croquistegninger. Når I booker croquis i København, får I modeller fra Sjælland, hvilket betyder, at vi kan tilbyde en fordelagtig pris – netop fordi vores modeller ikke har lang transporttid.

Pris for croquis i København

Københavns bedste priser

Croquis i Storkøbenhavn til private arrangementer 2150 kr. alt inkl.

Da vi er nye med croquis i København, tilbyder vi ekstraordinære gode priser. Prisen er med materiale, transport, undervisning samt en times tegning. Vi har alt med, hvad der skal bruges til den perfekte aften. Modellerne og smilende og hjælpsomme og giver jer en fantastisk oplevelse.

Prøv også bodypaint

Tilbuddet om croquis i København gælder med op til 20 deltagere, derudover vil der være en merpris på arrangementet.

Skriv til hrskafte@gmail.com, og book dit arrangement. Skriv introduktionstilbud i overskriften.

Hvad siger vores kunder?