En polterabend for de kreative

Croquis til polterabend

Croquis til polterabend er et fantastisk alternativ til de traditionelle aktiviteter, man oftest planlægger. I kommer ud af jeres komfortzone på en sjov, spændende og kreativ måde.

Giv bruden eller gommen en oplevelse for livet, hvor I får lov til at udfolde jeres kreative sider. Alle vores modeller er yderst professionelle og alle kan være med på vores gode priser.

Vi stiller op i hele landet

Hos Jysk Croquis er vi specialiseret i polterabender og rykker ud i hele landet.
Croquis til polterabend er en intim og hyggelig måde, at fejre den fremtidige brud eller gom – vi lover grin og smil hele vejen igennem. I får en god gennemgang af croquis som kunstform med tips og tricks samt plads til kreative udfoldelser.

Book en croquismodel til jeres polterabend hos os – det er nemt, billigt og har en stor underholdningsværdi.

Book croquis til polterabend lige her

Vi arrangerer eventet efter jeres ønsker og forventningsafstemmer det hele gennem en kort mailkorrespondance.

Vi har alt I skal bruge! Derved sikrer vi kvaliteten af materialerne og at alle har, hvad de skal bruge. Vores priser er altid inkl. materiale, transport, undervisning samt en times tegning.

Jysk Croquis

Få jeres livs sjoveste polterabend med croquis

Croquis til polterabend kan noget helt specielt, som mange andre poplære aktiviteter ikke kan tilbyde. En polterabend er den sidste store fest inden brylluppet, hvor den kommende brud eller gom er i centrum gennem hele begivenheden. Det er derfor vigtigt, at det er en mindeværdig, sjov og spændende dag. Croquis til polterabend giver jer både underholdningen og en lærerig proces oveni. Tag med på en rejse gennem den gamle tegnekunsts verden og lad jer forføre af de mange former og kurver – en dag der skaber minder for livet.

Croquis til din polterabend stimulerer den kreative hjerne og giver et super spændende resultat, som I altid kan se tilbage på. Dette sker i et meget underholdende og åbent miljø, hvor croquismodellen instruerer og skaber en tryg og god stemning.

Slip fantasien løs

Croquistegning

Croquistegning udfordrer tegneren og giver jer anledning til at benytte alle sanserne. At tegne en nøgenmodel er for mange en førstegangsoplevelse, hvor de netop oplever det sensuelle udtryk, der opstår i tegningerne. Croquis er derfor det et perfekt arrangement til en polterabend – det gør et indtryk på deltagerne på en sjov og anderledes måde.

Croquis til polterabend er perfekt til de kreative sjæle, der mangler inspiration til alternative aktiviteter. Når man planlægger en polterabend vil man oftest gerne gøre dagen uforglemmelig, uden den bliver uoriginal. Slip kreativiteten løs med dine bedste venner.

Priser

Vores priser er yderst konkurrencevenlige

Croquis eller bodypaint til polterabend starter på 1.650 kr. til områder uden transport. Skriv og få et godt tilbud.

Vores priser er altid inkl. materiale, undervisning, transport samt en times tegning. Vi sørger for det hele og gør det nemt for jer – vigtigst af alt sikrer vi den højeste kvalitet.

En time plejer at være perfekt til en polterabendaktivitet, men ønsker I mere tid, kan dette selvfølgelig aftales. Modellen er ude ved jer i ca. 75 min, da der er omklædning før og efter, præsentation af croquis samt undervisning. Efter I har tegnet i en time, er der tid til at snakke om tegningerne.

Bodypaint

Hvis croquis til polterabend virker som den helt rette løsning for jer, så er det værd at bemærke, at Jyskcroquis.dk også tilbyder kunstformen bodypaint. Her får I muligheden for at male på et andet menneske, hvilket jo ofte er noget, som de færreste har oplevet. En perfekt mulighed for at skabe en kreativ atmosfære, hvor croquis kan kombineres med bodypaint. Selvfølgelig kan I også udelukkende opleve bodypaint til polterabend.

Med bodypaint kommer I helt tæt på modellen – og med en masse maling imellem. Det er et arrangement, som skaber mange gode grin og samtidig flytter grænser. Der bliver altid holdt en professionel distance, men underholdningsfaktoren er tårnhøj.

Alle kan være med til både croquis og bodypaint. Det er aktiviteter for alle deltagere til en polterabend – uanset om man er kreativ eller bare gerne vil underholdes, så kan alle være med. Vi lægger meget vægt på undervisningen og teknikkerne bag tegneformen – særligt croquistegningerne. Dette bliver gjort på en underholdende måde, hvor der er plads til lidt fjolleri og selvironi.

Croquis er en moderne måde, at udforske sin kreative evner på. Er man erfaren tegner i forvejen, giver det mulighed for at udvikle sine færdigheder yderligere.

Croquis til polterabend adskiller sig fra croquis på f.eks. aftensskoler, da stemningen er høj, mere løssluppen og munter.

Hvad siger vores kunder?

Stine Thomasen
Stine Thomasen
14. September, 2021.
Kæmpe anbefaling! Jeg har flere gange nu booket Anders til croquis arrangement, da hver gang har været en succes. Han skaber en afslappet men stadig professionel stemning, han er god til at give instruktioner og udfordringer undervejs, så man får meget mere ud af oplevelsen. God kommunikation. Kun rosende ord herfra 🙂
Pia Rune Jensen
Pia Rune Jensen
23. August, 2021.
Vi fik besøg af en smuk, sød pige der skulle bodypaintes af vores to unge piger, der skulle giftes om to uger. Vores unge brude blev meget forlegne og kom totalt ud af deres comfort zone, men Maja var meget dygtig til at løsne dem op med helt almindelig hverdags snak. De endte med at synes det var det absolutte højdepunkt på deres polterabend. Og det var Maja den største årsag til! Hele oplevelsen med Jysk croquis har været nem og behagelig. De får vores bedste anbefalinger!!!
Line Holm
Line Holm
31. Maj, 2021.
Anette Clausager Jørgensen
Anette Clausager Jørgensen
31. Maj, 2021.
Super god oplevelse. Modellen var god til at vejlede os, og meget professionel og behagelig under hele besøget. Alle havde en rigtig god oplevelse. Kan klart anbefale Jyskcroquis til andre.
Lina Vitten
Lina Vitten
25. Maj, 2021.
Vi ente i den uheldige situation, at vi måtte aflyse dagen før grundet Corona-smitte, men fik refunderet pengene uden problemer og blev desuden kontaktet af modellen da han var forkølet og vil hører om vi var trygge ved at han kom og var tjekket for Corona. Hvis vi var utrygge ved situation vil han sikre vi fik en ny model. Selvom vi ikke fik afholdt det, var servicen virkelig i top og kan varmt anbefales!
Katrine Munk
Katrine Munk
6. Maj, 2021.
God model og information I forbindelse med booking.
Tanja Adamsen
Tanja Adamsen
4. Maj, 2021.
Jysk Croquis var nemme i kommunikation og løsningsorienteret samt gode til at hjælpe. Anders var dygtig og professionel, og formåede at gøre hele oplevelsen meget naturlig
Lea Bloch Vammen
Lea Bloch Vammen
9. December, 2020.
Vi havde et firmaarrangement, hvor Jyskcroquis leverede til UG. Det var nyt for alle, og alle havde en virkelig god og anerledes oplevelse. Kan varmt anbefales.
Kamilla Høj
Kamilla Høj
3. December, 2020.
Det var en super sjov aften! Vi var 7 tøser til en julefroskost, jeg havde arrangeret underholdningen, og den faldt i god jord! Vi fik først en lektion i hvordan man skal tegne denne nøgen mand, og alle tøserne var faktisk meget koncentreret, og man blev faktisk helt drevet af at få den her perfekte tegning lavet. Anders som var vores croquis model var super sød og professionel, og jeg kan klart anbefale Jyskcroquis til andre!
Heine Lejsgaard
Heine Lejsgaard
20. November, 2020.
Fremragende arrangement. Gennemskuelig kommunikation op til arrangementet. Modellen var aldeles god til at sætte rammen for arrangementet.