Croquismodel til julefrokost

Julefrokost

Julefrokosten nærmer sig, og alle skal have en sjov oplevelse … Så hvorfor ikke booke en croquismodel i Danmarks største bureau?
I Jyskcroquis er vi 30 erfarne og smukke modeller, som elsker croquis!
Du kan booke en mandlig eller kvindelig model i hele Danmark, og prisen er yderst rimelig.
Send en mail til hrskafte@gmail.com og få en snak om croquis til julefrokosten.  Kom gerne i god tid før jul, så har du den største chance for at få alle ønsker opfyldt!

Croquis er sjovt- også for dem, der ellers kun tegner kruseduller

Alle kan være med til croquis – og alle får tegninger med hjem, de er glade for.
Det er altid spændende at kigge med, mens skikkelserne på papiret tager form. Den færdige stregtegning vækker nysgerrighed og interesse hele vejen rundt – og nogle opdager tegnetalenter, de ikke vidste, de havde!

Jysk Croquis

Få en anderledes julefrokost med højt humør

Alle modellerne er vant til at stå foran publikum og skabe en rar, glad stemning under julefrokosten.
Der er god plads til sjov, mens vi står model – og hvis nogen spørger, giver vi gerne vores allerbedste råd om croquis undervejs!
Det er let at overraske gæsterne med et croquis-arrangement, for du skal ikke bekymre dig om noget som helst. Vi sørger for alt det praktiske, så du kan nøjes med at glæde dig.

Sådan booker du

Croquismodel til julefrokosten

  • Kontakt os og få en uforpligtende snak om netop din julefrokost, og hvad du ønsker.Vi vil gerne vide, hvor mange gæster der kommer.

    Vi vil selvfølgelig også gerne høre, om du helst vil booke en mandlig eller kvindelig model.

    Hvis du gerne vil booke flere modeller, kan det også lade sig gøre.  Vi prøver at opfylde alle juleønsker…

  • På dagen kommer croquis-modellen til den adresse, hvor der er budt til julefrokost.Modellen medbringer alt til croquis-tegning: clipboards, papir, kul, og blyanter i høj kvalitet – og selvfølgelig julehumør!
  • Mens I tegner, svarer croquismodellen gerne på alle spørgsmål om tegningerne. Modellen er som udgangspunkt hos jer i halvanden times tid – men vi kan selvfølgelig sagtens aftale noget andet, der passer bedre i jeres planer for julearrangementet.

Glæd dig!  – Det gør vi

Kontakt Anders på telefon 20860552 eller send en mail til hrskafte@gmail.com med de vigtigste informationer om dit julearrangement – vi svarer inden for 24 timer.

Vi glæder os til at give jer en juleoplevelse, der bliver snakket om længe efter nytår!

Hvad siger vores kunder?

Stine Thomasen
Stine Thomasen
14. September, 2021.
Kæmpe anbefaling! Jeg har flere gange nu booket Anders til croquis arrangement, da hver gang har været en succes. Han skaber en afslappet men stadig professionel stemning, han er god til at give instruktioner og udfordringer undervejs, så man får meget mere ud af oplevelsen. God kommunikation. Kun rosende ord herfra 🙂
Pia Rune Jensen
Pia Rune Jensen
23. August, 2021.
Vi fik besøg af en smuk, sød pige der skulle bodypaintes af vores to unge piger, der skulle giftes om to uger. Vores unge brude blev meget forlegne og kom totalt ud af deres comfort zone, men Maja var meget dygtig til at løsne dem op med helt almindelig hverdags snak. De endte med at synes det var det absolutte højdepunkt på deres polterabend. Og det var Maja den største årsag til! Hele oplevelsen med Jysk croquis har været nem og behagelig. De får vores bedste anbefalinger!!!
Line Holm
Line Holm
31. Maj, 2021.
Anette Clausager Jørgensen
Anette Clausager Jørgensen
31. Maj, 2021.
Super god oplevelse. Modellen var god til at vejlede os, og meget professionel og behagelig under hele besøget. Alle havde en rigtig god oplevelse. Kan klart anbefale Jyskcroquis til andre.
Lina Vitten
Lina Vitten
25. Maj, 2021.
Vi ente i den uheldige situation, at vi måtte aflyse dagen før grundet Corona-smitte, men fik refunderet pengene uden problemer og blev desuden kontaktet af modellen da han var forkølet og vil hører om vi var trygge ved at han kom og var tjekket for Corona. Hvis vi var utrygge ved situation vil han sikre vi fik en ny model. Selvom vi ikke fik afholdt det, var servicen virkelig i top og kan varmt anbefales!
Katrine Munk
Katrine Munk
6. Maj, 2021.
God model og information I forbindelse med booking.
Tanja Adamsen
Tanja Adamsen
4. Maj, 2021.
Jysk Croquis var nemme i kommunikation og løsningsorienteret samt gode til at hjælpe. Anders var dygtig og professionel, og formåede at gøre hele oplevelsen meget naturlig
Lea Bloch Vammen
Lea Bloch Vammen
9. December, 2020.
Vi havde et firmaarrangement, hvor Jyskcroquis leverede til UG. Det var nyt for alle, og alle havde en virkelig god og anerledes oplevelse. Kan varmt anbefales.
Kamilla Høj
Kamilla Høj
3. December, 2020.
Det var en super sjov aften! Vi var 7 tøser til en julefroskost, jeg havde arrangeret underholdningen, og den faldt i god jord! Vi fik først en lektion i hvordan man skal tegne denne nøgen mand, og alle tøserne var faktisk meget koncentreret, og man blev faktisk helt drevet af at få den her perfekte tegning lavet. Anders som var vores croquis model var super sød og professionel, og jeg kan klart anbefale Jyskcroquis til andre!
Heine Lejsgaard
Heine Lejsgaard
20. November, 2020.
Fremragende arrangement. Gennemskuelig kommunikation op til arrangementet. Modellen var aldeles god til at sætte rammen for arrangementet.