Croquismodel til julefrokost

Julefrokost

Julefrokosten nærmer sig, og alle skal have en sjov oplevelse … Så hvorfor ikke booke en croquismodel fra Danmarks største bureau?
I Jyskcroquis er vi 30 erfarne og smukke modeller, som elsker croquis!
Du kan booke en mandlig eller kvindelig model i hele Danmark, og prisen er yderst rimelig.
Send en mail til hrskafte@gmail.com og få en snak om croquis til julefrokosten.  Kom gerne i god tid før jul, så har du den største chance for at få alle ønsker opfyldt!

Croquis er sjovt- også for dem, der ellers kun tegner kruseduller

Alle kan være med til croquis – og alle får tegninger med hjem, de er glade for.
Det er altid spændende at kigge med, mens skikkelserne på papiret tager form. Den færdige stregtegning vækker nysgerrighed og interesse hele vejen rundt – og nogle opdager tegnetalenter, de ikke vidste, de havde!

Jysk Croquis

Få en anderledes julefrokost med højt humør

Alle modellerne er vant til at stå foran publikum og skabe en rar, glad stemning under julefrokosten.
Der er god plads til sjov, mens vi står model – og hvis nogen spørger, giver vi gerne vores allerbedste råd om croquis undervejs!
Det er let at overraske gæsterne med et croquis-arrangement, for du skal ikke bekymre dig om noget som helst. Vi sørger for alt det praktiske, så du kan nøjes med at glæde dig.

Sådan booker du

Croquismodel til julefrokosten

  • Kontakt os og få en uforpligtende snak om netop din julefrokost, og hvad du ønsker.Vi vil gerne vide, hvor mange gæster der kommer. Vi vil selvfølgelig også gerne høre, om du helst vil booke en mandlig eller kvindelig model.

    Hvis du gerne vil booke flere modeller, kan det også lade sig gøre.  Vi prøver at opfylde alle juleønsker…

  • På dagen kommer croquis-modellen til den adresse, hvor der er budt til julefrokost. Modellen medbringer alt til croquis-tegning: clipboards, papir, kul, og blyanter i høj kvalitet – og selvfølgelig julehumør!
  • Mens I tegner, svarer croquismodellen gerne på alle spørgsmål om tegningerne. Modellen er som udgangspunkt hos jer i halvanden times tid – men vi kan selvfølgelig sagtens aftale noget andet, der passer bedre i jeres planer for julearrangementet.

Glæd dig!  – Det gør vi

Kontakt Anders på telefon 20860552 eller send en mail til hrskafte@gmail.com med de vigtigste informationer om dit julearrangement – vi svarer inden for 24 timer.

Vi glæder os til at give jer en juleoplevelse, der bliver snakket om længe efter nytår!

Hvad siger vores kunder?