Kroppen som kanvas

Bodypaint

Bodypaint er en meget underholdende måde at få kontakt til sin kreative side. Med kroppen som kanvas udfordrer vi jer, så I kan give modellen en flot og farverig udsmykning. Slå jer løs med farver og former, der sætter sit præg på kroppen. Det er en helt specielt oplevelse at male på et andet menneske, og med vores trænet og professionelle modeller, kan det kun blive sjovt.

Book bodypainting til dit arrangement lige her

Bodypaint er et arrangement som med garanti sætter smil og grin på dagsordenen, og det er et perfekt indslag til f.eks. polterabenden eller fødselsdagen. Det er en aktivitet som alle kan være med til, og det kræver hverken store færdigheder inden for tegnekunst eller farvesammensætning – her bestemmer I selv, hvad I tegner. Vores modeller vil selvfølgelig altid holde en professionel distance, men selvfølgelig stadig med en kæmpe underholdningsværdi.

Bodypaint kombineret med Croquis

Hvis I står og skal planlægge en dag med mange forskellige aktiviteter, så er der også mulighed for at kombinere bodypaint med croquistegning. Denne kombination giver en helt fantastisk og mindeværdig aften, hvor I kommer helt tæt på modellen.

Her starter I med 45. min. croquis på normalvis. Croquis er med til at skabe en sjov, tryg og hyggelig stemning, hvor deltagerne kan løsne op og lade sig inspirere til en kreativ og spændende proces.

På denne måde kommer I til at kære modellen at kende inden bodypaint begynder, og det bliver derfor en bedre oplevelse, når tegneriet flytter over på kroppen.

Modellen præsenterer jer for teknikken bag bodypaint, og hvordan det kommer til at foregå. Ved at kombinere bodypaint med croquis er man sikker på, at alle kan være med.

De personer, som måske var mere tilbageholdende ved croquis, bliver mere tryg ved bodypaint – dette er med til at gøre oplevelsen til en god og mindeværdig aften.

Jysk Croquis

Vi har altid alt materiale med til arrangementet!

At male på et andet menneske er altid sjovt og spændende. Her kan alle være med, og kun fantasien sætter grænserne jeres malerkundskaber.
Vi oplever at mange laver et generelt tema, hvor alle deltagerne på skift maler hver deres kunstværk på den nøgne krop. Det kan være helt op til 6 personer, som kan male på modellen af gangen. Modellen medbringer alle materialerne, der skal bruges til bodypaint, så du skal bare sørge for, at passe på dit eget tøj, så der ikke kommer maling på det.

Slip fantasien løs

Ved et typisk bodypaint-arrangement kommer modellen og præsenterer det hele. Det indebærer som regel en kort præsentation sig selv og hvad der helt præcis skal ske. Herefter begynder I at male på kroppen, hvilket varer i ca. 45 min. eller så længe der er “lærred” tilbage at male på. Når I er færdige, må der tages billeder af jeres mesterværk, så I får en masse sjove minder med jer hjem. Det er også muligt at aftale en selfie-session sammen med alle deltagerne og modellen – Dette skal dog selvfølgelig aftales med modellen inden.

Det er vigtigt at bemærke, at der altid skal være mulighed for, at modellen kan komme i bad efter arrangementet. Modellen har selvfølgeligt selv alt med til det, som håndklæde og sæbe.

Hvad siger vores kunder?