Kroppen som kanvas

Bodypaint

Bodypaint er en meget underholdende måde at få kontakt til sin kreative side. Med kroppen som kanvas udfordrer vi jer, så I kan give modellen en flot og farverig udsmykning. Slå jer løs med farver og former, der sætter sit præg på kroppen. Det er en helt specielt oplevelse at male på et andet menneske, og med vores trænet og professionelle modeller, kan det kun blive sjovt.

Book bodypainting til dit arrangement lige her

Bodypaint er et arrangement som med garanti sætter smil og grin på dagsordenen, og det er et perfekt indslag til f.eks. polterabenden eller fødselsdagen. Det er en aktivitet som alle kan være med til, og det kræver hverken store færdigheder inden for tegnekunst eller farvesammensætning – her bestemmer I selv, hvad I tegner. Vores modeller vil selvfølgelig altid holde en professionel distance, men selvfølgelig stadig med en kæmpe underholdningsværdi.

Bodypaint kombineret med Croquis

Hvis I står og skal planlægge en dag med mange forskellige aktiviteter, så er der også mulighed for at kombinere bodypaint med croquistegning. Denne kombination giver en helt fantastisk og mindeværdig aften, hvor I kommer helt tæt på modellen.

Her starter I med 45. min. croquis på normalvis. Croquis er med til at skabe en sjov, tryg og hyggelig stemning, hvor deltagerne kan løsne op og lade sig inspirere til en kreativ og spændende proces.

På denne måde kommer I til at kære modellen at kende inden bodypaint begynder, og det bliver derfor en bedre oplevelse, når tegneriet flytter over på kroppen.

Modellen præsenterer jer for teknikken bag bodypaint, og hvordan det kommer til at foregå. Ved at kombinere bodypaint med croquis er man sikker på, at alle kan være med.

De personer, som måske var mere tilbageholdende ved croquis, bliver mere tryg ved bodypaint – dette er med til at gøre oplevelsen til en god og mindeværdig aften.

Jysk Croquis

Vi har altid alt materiale med til arrangementet!

At male på et andet menneske er altid sjovt og spændende. Her kan alle være med, og kun fantasien sætter grænserne jeres malerkundskaber.
Vi oplever at mange laver et generelt tema, hvor alle deltagerne på skift maler hver deres kunstværk på den nøgne krop. Det kan være helt op til 6 personer, som kan male på modellen af gangen. Modellen medbringer alle materialerne, der skal bruges til bodypaint, så du skal bare sørge for, at passe på dit eget tøj, så der ikke kommer maling på det.

Slip fantasien løs

Ved et typisk bodypaint-arrangement kommer modellen og præsenterer det hele. Det indebærer som regel en kort præsentation sig selv og hvad der helt præcis skal ske. Herefter begynder I at male på kroppen, hvilket varer i ca. 45 min. eller så længe der er “lærred” tilbage at male på. Når I er færdige, må der tages billeder af jeres mesterværk, så I får en masse sjove minder med jer hjem. Det er også muligt at aftale en selfie-session sammen med alle deltagerne og modellen – Dette skal dog selvfølgelig aftales med modellen inden.

Det er vigtigt at bemærke, at der altid skal være mulighed for, at modellen kan komme i bad efter arrangementet. Modellen har selvfølgeligt selv alt med til det, som håndklæde og sæbe.

Hvad siger vores kunder?

Stine Thomasen
Stine Thomasen
14. September, 2021.
Kæmpe anbefaling! Jeg har flere gange nu booket Anders til croquis arrangement, da hver gang har været en succes. Han skaber en afslappet men stadig professionel stemning, han er god til at give instruktioner og udfordringer undervejs, så man får meget mere ud af oplevelsen. God kommunikation. Kun rosende ord herfra 🙂
Pia Rune Jensen
Pia Rune Jensen
23. August, 2021.
Vi fik besøg af en smuk, sød pige der skulle bodypaintes af vores to unge piger, der skulle giftes om to uger. Vores unge brude blev meget forlegne og kom totalt ud af deres comfort zone, men Maja var meget dygtig til at løsne dem op med helt almindelig hverdags snak. De endte med at synes det var det absolutte højdepunkt på deres polterabend. Og det var Maja den største årsag til! Hele oplevelsen med Jysk croquis har været nem og behagelig. De får vores bedste anbefalinger!!!
Line Holm
Line Holm
31. Maj, 2021.
Anette Clausager Jørgensen
Anette Clausager Jørgensen
31. Maj, 2021.
Super god oplevelse. Modellen var god til at vejlede os, og meget professionel og behagelig under hele besøget. Alle havde en rigtig god oplevelse. Kan klart anbefale Jyskcroquis til andre.
Lina Vitten
Lina Vitten
25. Maj, 2021.
Vi ente i den uheldige situation, at vi måtte aflyse dagen før grundet Corona-smitte, men fik refunderet pengene uden problemer og blev desuden kontaktet af modellen da han var forkølet og vil hører om vi var trygge ved at han kom og var tjekket for Corona. Hvis vi var utrygge ved situation vil han sikre vi fik en ny model. Selvom vi ikke fik afholdt det, var servicen virkelig i top og kan varmt anbefales!
Katrine Munk
Katrine Munk
6. Maj, 2021.
God model og information I forbindelse med booking.
Tanja Adamsen
Tanja Adamsen
4. Maj, 2021.
Jysk Croquis var nemme i kommunikation og løsningsorienteret samt gode til at hjælpe. Anders var dygtig og professionel, og formåede at gøre hele oplevelsen meget naturlig
Lea Bloch Vammen
Lea Bloch Vammen
9. December, 2020.
Vi havde et firmaarrangement, hvor Jyskcroquis leverede til UG. Det var nyt for alle, og alle havde en virkelig god og anerledes oplevelse. Kan varmt anbefales.
Kamilla Høj
Kamilla Høj
3. December, 2020.
Det var en super sjov aften! Vi var 7 tøser til en julefroskost, jeg havde arrangeret underholdningen, og den faldt i god jord! Vi fik først en lektion i hvordan man skal tegne denne nøgen mand, og alle tøserne var faktisk meget koncentreret, og man blev faktisk helt drevet af at få den her perfekte tegning lavet. Anders som var vores croquis model var super sød og professionel, og jeg kan klart anbefale Jyskcroquis til andre!
Heine Lejsgaard
Heine Lejsgaard
20. November, 2020.
Fremragende arrangement. Gennemskuelig kommunikation op til arrangementet. Modellen var aldeles god til at sætte rammen for arrangementet.