Glimmer! Glitter! Glamour!

Burlesque-show ved Jysk Croquis

Lad os skrue op for stemningen og fejre sensualitet, forskellighed og luxus! BurlyQueens giver dig klassisk burlesque med et twist! Female empowerment der smitter!

Jyskcroquis kan nu i samarbejde med BurlyQueens tilbyde eventyrlige burlesque shows! Et fantastisk show, der kan komme til dig! En festoplevelse uden lige!

BurlyQueens er et ensemble af forførende danserinder

BurlyQueens er et ensemble af forførende danserinder. Med deres flotte kostumer, sensuelle dans, charme og kække humor ynder de nænsomt at provokere det kære publikum, mens de udforsker emner som sensualitet, skønhed, stil, tabu og meget, meget mere. De er en skøn blanding af forskellige kvinder, men til fælles har de deres passion for at skabe en smagfuld stemning af god gammeldags glamour med en underholdningsform, der er ud over det sædvanlige. Det er for BurlyQueens, lige som resten af Jyskcroquis, hvor det handler om den gode oplevelse mere end noget andet.

Instagram

Burlyqueens

Et smagfuldt, med udfordrende burlesque-show

Festpakken

2 burlesque shows på 3-8 minutter hver, udført af 2-4 skønne performere. Begge shows fremføres indenfor en halv time.
Der skal forventes lidt tid til omklædning ved ankomst, inden første show starter.
Velegnet som partystarter/ stemningssætter til f.eks. polterabend, receptioner og fødselsdage.
Pris 2.000 kr. plus transport fra Aarhus (statens satser 3,52 kr. pr. km).

Showpakken

3 burlesque shows, udført af 2-4 skønne performere. Alle shows fremføres indenfor en time til halvanden.

Der skal forventes lidt tid til omklædning ved ankomst, inden showet starter.
Meget velegnet til julefrokoster, firmafester, fødselsdagsfester og polterabends.
Pris 2.500 kr. plus transport fra Aarhus (statens satser 3,52 kr. pr. km)

Divapakken

Starter med VELKOMSTKOMITÉ: BurlyQueens tager godt imod dine gæster, evt. ved døren og mingler blandt dine gæster. (ca. 20 minutter)
Derefter 4 burlesque shows af 3-8 min pr. show. Der vil være en lille pause ca. halvvejs.
I Divapakken vil der være 3-6 skønne performere.
Varighed: 20 min velkomstkommité, plus ca. en times show inklusiv pausen.
Yderst velegnet til større firmaarrangementer, receptioner og jubilæum. Denne pakke giver især et touch af storslåethed og stil.
Pris 3.500 kr. plus transport fra Aarhus (statens satser 3,52 kr. pr. km).

Ekstra tilkøb

 • Ekstranummer, af burlesque show ca. 3-8 minutters varighed.
  Pris 700 kr.
 • Meet the Divas: Efter sidste burlesque show vil alle Divaerne mingle med deltagerne af dit arrangement. (ca. 30 minutter)
  Pris 400 kr.
 • VELKOMSTKOMITÉ (BurlyQueens tager godt imod dine gæster, evt. ved døren og mingler blandt dine gæster. (ca. 20 minutter).
  Pris 1000 kr.
 • Billeder med Divaerne: BurlyQueens poserer med gæsterne mens I tager billeder.
  Et suverænt minde! (ca. 15 minutters varighed, eller efter aftale)
  Pris 200 kr.

Det kan være du stadig undrer dig

Hvad er et burlesque show?

Hvad betyder ‘burlesque’ egentlig? Ordet ‘burlesque’ stammer fra det italienske ‘burlesco’ eller ‘burla’ som betyder “spøg” eller “parodi”. Det er altså en sjov, men yndefuld performance, der oftest involverer kombinationer af showdance, teater og sang – men også elementer fra den ældgamle kunstart: striptease.

Nu kan det være du tænker: “…men er det bare strip?” Dertil er svare, nej, det er så meget mere – men stadig med alle de gode kvaliteter vi kender fra striptease. Performance-genren “burlesque” er nemlig en fejring af kroppen i alle dens variationer. Men også af kunst, ynde, showfaktor, sjov og ballade – alt sammen noget, som med sikkerhed vil gøre netop din fest helt speciel og fuldstændig uforglemmelig!

Kort beskrivelse af de 6 smukke divaer i gruppen

Aurora Divine

Denne sprudlende danse-Diva vil med garanti charmere sig ind på alle, med sine lækre bevægelser og kække glimt i øjet. Fortryllende, flirtende, fantastisk og fræk er blot få ord der beskriver denne sjældne skønhed! Hun elsker at udfordre sit publikum og holder sig sjældent tilbage – især når der skal kastes med glimmer og konfetti!

Iris Eve

Denne underskønne Diva er intet mindre end en gudinde! Glitrende i al sin skønhed fanger hun alles blik med sine langsomme, sensuelle, forførende bevægelser. Ikke nok med at hun er en fuldstændig betagende danserinde – hun synger også som en nattergal!

Instagram

Miss_iris_eve

Diva La Diamond

Hun er en Diva med stort D – Queen of sex-appeal! Med sin dødlækre tilstedeværelse ejer hun scenen og vil med sikkerhed fange hvert et blik i lokalet. Hun er indbegrebet af ekstravagant og det ses især i hendes glimtende øjne og dertil matchende funklende diamantkjoler!

Nothing less – More is MORE!

Instagram

Diva_La_Diamond

Bordelia

En forførende, lokkende og fuldstændigt betagende Diva! Med sin fyldige stemme når hun ubesværet dybt ind i alles hjerter!  Selvom hun har en til tider pompøs attitude, gemmer der sig altid et listigt smil og et kært glimt i øjet. Hun er sød, men våget. Vild men afstemt. Og bare fuldstændigt fantastisk unik!

Instagram

Bordelia_Burlesque

Kimmi Chi

En fantastisk fantasifuld og eksperimenterende Diva! Magen til henrivende danserinde skal man lede længe efter. Hun er fuldstændig betagende, når hun danser med sin ring, der svæver let gennem luften.

Hendes imponerende talenter og spektakulære bevægelser garanterer et fuldstændig uforglemmeligt show!

Instagram

Kimmi_chi

Alexa Bisous

Denne pragtfulde Diva er indbegrebet af flirtende sjov! Hun holder sig aldrig tilbage og garanterer dig selvsikkert én på opleveren! Med sit muntre sind, sensuelle bevægelser, er hun den perfekte cocktail af fjollet og forførende!

Hun vil med sikkerhed smitte alle med sit søde, skinnende, skæve smil!

Instagram

Alexa_Bisous

Hvad siger vores kunder?