Glimmer! Glitter! Glamour!

Burlesque-show ved Jysk Croquis

Lad os skrue op for stemningen og fejre sensualitet, forskellighed og luxus! BurlyQueens giver dig klassisk burlesque med et twist! Female empowerment der smitter!

Jyskcroquis kan nu i samarbejde med BurlyQueens tilbyde eventyrlige burlesque shows! Et fantastisk show, der kan komme til dig! En festoplevelse uden lige!

BurlyQueens er et ensemble af forførende danserinder

BurlyQueens er et ensemble af forførende danserinder. Med deres flotte kostumer, sensuelle dans, charme og kække humor ynder de nænsomt at provokere det kære publikum, mens de udforsker emner som sensualitet, skønhed, stil, tabu og meget, meget mere. De er en skøn blanding af forskellige kvinder, men til fælles har de deres passion for at skabe en smagfuld stemning af god gammeldags glamour med en underholdningsform, der er ud over det sædvanlige. Det er for BurlyQueens, lige som resten af Jyskcroquis, hvor det handler om den gode oplevelse mere end noget andet.

Instagram

Burlyqueens

Et smagfuldt, med udfordrende burlesque-show

Festpakken

2 burlesque shows på 3-8 minutter hver, udført af 2-4 skønne performere. Begge shows fremføres indenfor en halv time.
Der skal forventes lidt tid til omklædning ved ankomst, inden første show starter.
Velegnet som partystarter/ stemningssætter til f.eks. polterabend, receptioner og fødselsdage.
Pris 2.000 kr. plus transport fra Aarhus (statens satser 3,52 kr. pr. km).

Showpakken

3 burlesque shows, udført af 2-4 skønne performere. Alle shows fremføres indenfor en time til halvanden.

Der skal forventes lidt tid til omklædning ved ankomst, inden showet starter.
Meget velegnet til julefrokoster, firmafester, fødselsdagsfester og polterabends.
Pris 2.500 kr. plus transport fra Aarhus (statens satser 3,52 kr. pr. km)

Divapakken

Starter med VELKOMSTKOMITÉ: BurlyQueens tager godt imod dine gæster, evt. ved døren og mingler blandt dine gæster. (ca. 20 minutter)
Derefter 4 burlesque shows af 3-8 min pr. show. Der vil være en lille pause ca. halvvejs.
I Divapakken vil der være 3-6 skønne performere.
Varighed: 20 min velkomstkommité, plus ca. en times show inklusiv pausen.
Yderst velegnet til større firmaarrangementer, receptioner og jubilæum. Denne pakke giver især et touch af storslåethed og stil.
Pris 3.500 kr. plus transport fra Aarhus (statens satser 3,52 kr. pr. km).

Ekstra tilkøb

 • Ekstranummer, af burlesque show ca. 3-8 minutters varighed.
  Pris 700 kr.
 • Meet the Divas: Efter sidste burlesque show vil alle Divaerne mingle med deltagerne af dit arrangement. (ca. 30 minutter)
  Pris 400 kr.
 • VELKOMSTKOMITÉ (BurlyQueens tager godt imod dine gæster, evt. ved døren og mingler blandt dine gæster. (ca. 20 minutter).
  Pris 1000 kr.
 • Billeder med Divaerne: BurlyQueens poserer med gæsterne mens I tager billeder.
  Et suverænt minde! (ca. 15 minutters varighed, eller efter aftale)
  Pris 200 kr.

Det kan være du stadig undrer dig

Hvad er et burlesque show?

Hvad betyder ‘burlesque’ egentlig? Ordet ‘burlesque’ stammer fra det italienske ‘burlesco’ eller ‘burla’ som betyder “spøg” eller “parodi”. Det er altså en sjov, men yndefuld performance, der oftest involverer kombinationer af showdance, teater og sang – men også elementer fra den ældgamle kunstart: striptease.

Nu kan det være du tænker: “…men er det bare strip?” Dertil er svare, nej, det er så meget mere – men stadig med alle de gode kvaliteter vi kender fra striptease. Performance-genren “burlesque” er nemlig en fejring af kroppen i alle dens variationer. Men også af kunst, ynde, showfaktor, sjov og ballade – alt sammen noget, som med sikkerhed vil gøre netop din fest helt speciel og fuldstændig uforglemmelig!

Kort beskrivelse af de 6 smukke divaer i gruppen

Aurora Divine

Denne sprudlende danse-Diva vil med garanti charmere sig ind på alle, med sine lækre bevægelser og kække glimt i øjet. Fortryllende, flirtende, fantastisk og fræk er blot få ord der beskriver denne sjældne skønhed! Hun elsker at udfordre sit publikum og holder sig sjældent tilbage – især når der skal kastes med glimmer og konfetti!

Iris Eve

Denne underskønne Diva er intet mindre end en gudinde! Glitrende i al sin skønhed fanger hun alles blik med sine langsomme, sensuelle, forførende bevægelser. Ikke nok med at hun er en fuldstændig betagende danserinde – hun synger også som en nattergal!

Instagram

Miss_iris_eve

Diva La Diamond

Hun er en Diva med stort D – Queen of sex-appeal! Med sin dødlækre tilstedeværelse ejer hun scenen og vil med sikkerhed fange hvert et blik i lokalet. Hun er indbegrebet af ekstravagant og det ses især i hendes glimtende øjne og dertil matchende funklende diamantkjoler!

Nothing less – More is MORE!

Instagram

Diva_La_Diamond

Bordelia

En forførende, lokkende og fuldstændigt betagende Diva! Med sin fyldige stemme når hun ubesværet dybt ind i alles hjerter!  Selvom hun har en til tider pompøs attitude, gemmer der sig altid et listigt smil og et kært glimt i øjet. Hun er sød, men våget. Vild men afstemt. Og bare fuldstændigt fantastisk unik!

Instagram

Bordelia_Burlesque

Kimmi Chi

En fantastisk fantasifuld og eksperimenterende Diva! Magen til henrivende danserinde skal man lede længe efter. Hun er fuldstændig betagende, når hun danser med sin ring, der svæver let gennem luften.

Hendes imponerende talenter og spektakulære bevægelser garanterer et fuldstændig uforglemmeligt show!

Instagram

Kimmi_chi

Alexa Bisous

Denne pragtfulde Diva er indbegrebet af flirtende sjov! Hun holder sig aldrig tilbage og garanterer dig selvsikkert én på opleveren! Med sit muntre sind, sensuelle bevægelser, er hun den perfekte cocktail af fjollet og forførende!

Hun vil med sikkerhed smitte alle med sit søde, skinnende, skæve smil!

Instagram

Alexa_Bisous

Hvad siger vores kunder?

Stine Thomasen
Stine Thomasen
14. September, 2021.
Kæmpe anbefaling! Jeg har flere gange nu booket Anders til croquis arrangement, da hver gang har været en succes. Han skaber en afslappet men stadig professionel stemning, han er god til at give instruktioner og udfordringer undervejs, så man får meget mere ud af oplevelsen. God kommunikation. Kun rosende ord herfra 🙂
Pia Rune Jensen
Pia Rune Jensen
23. August, 2021.
Vi fik besøg af en smuk, sød pige der skulle bodypaintes af vores to unge piger, der skulle giftes om to uger. Vores unge brude blev meget forlegne og kom totalt ud af deres comfort zone, men Maja var meget dygtig til at løsne dem op med helt almindelig hverdags snak. De endte med at synes det var det absolutte højdepunkt på deres polterabend. Og det var Maja den største årsag til! Hele oplevelsen med Jysk croquis har været nem og behagelig. De får vores bedste anbefalinger!!!
Line Holm
Line Holm
31. Maj, 2021.
Anette Clausager Jørgensen
Anette Clausager Jørgensen
31. Maj, 2021.
Super god oplevelse. Modellen var god til at vejlede os, og meget professionel og behagelig under hele besøget. Alle havde en rigtig god oplevelse. Kan klart anbefale Jyskcroquis til andre.
Lina Vitten
Lina Vitten
25. Maj, 2021.
Vi ente i den uheldige situation, at vi måtte aflyse dagen før grundet Corona-smitte, men fik refunderet pengene uden problemer og blev desuden kontaktet af modellen da han var forkølet og vil hører om vi var trygge ved at han kom og var tjekket for Corona. Hvis vi var utrygge ved situation vil han sikre vi fik en ny model. Selvom vi ikke fik afholdt det, var servicen virkelig i top og kan varmt anbefales!
Katrine Munk
Katrine Munk
6. Maj, 2021.
God model og information I forbindelse med booking.
Tanja Adamsen
Tanja Adamsen
4. Maj, 2021.
Jysk Croquis var nemme i kommunikation og løsningsorienteret samt gode til at hjælpe. Anders var dygtig og professionel, og formåede at gøre hele oplevelsen meget naturlig
Lea Bloch Vammen
Lea Bloch Vammen
9. December, 2020.
Vi havde et firmaarrangement, hvor Jyskcroquis leverede til UG. Det var nyt for alle, og alle havde en virkelig god og anerledes oplevelse. Kan varmt anbefales.
Kamilla Høj
Kamilla Høj
3. December, 2020.
Det var en super sjov aften! Vi var 7 tøser til en julefroskost, jeg havde arrangeret underholdningen, og den faldt i god jord! Vi fik først en lektion i hvordan man skal tegne denne nøgen mand, og alle tøserne var faktisk meget koncentreret, og man blev faktisk helt drevet af at få den her perfekte tegning lavet. Anders som var vores croquis model var super sød og professionel, og jeg kan klart anbefale Jyskcroquis til andre!
Heine Lejsgaard
Heine Lejsgaard
20. November, 2020.
Fremragende arrangement. Gennemskuelig kommunikation op til arrangementet. Modellen var aldeles god til at sætte rammen for arrangementet.