Croquis, som kunstnerisk aktivitet

Croquis 

Croquis er en fransk tegne stil, det kan på nogen minde meget om skitsetegning, men kan også være tegninger, der er meget virkelighedstro og autentiske. Croquis kan gøres på mange forskellige måder, både måden man tegner det på, men også måden man står model på. Derfor passer croquis til ethvert event. Det gør at underviseren og/eller modellen nemt kan tilpasse eventet til deltagerne og arrangementet.

Men hvad går croquis ud på? Det handler i bund og grund om at fange stemningen i kroppen, stemningen i den situation kroppen befinder sig i. Croquis tegning er en meget stemningsfyldt disciplin. Det ses også ofte på resultatet af tegningerne.Selv om man ikke er erfaren tegner, så er det nemt at skabe en stemning i tegningen, der fylder mere end papiret det er tegnet på.

Der kan både arbejdes med lange og korte positioner, de kan sågar tilpasses jeres event. Da der skiftes position ofte, kommer man ind i tegne verden og lever sig ind i stillingen og opgaven på en helt anden og mere intens måde. Det betyder også at deltagerne, betvinges til at fokuserer mere på de essentielle dele af kroppen og detaljerne i hver position.

Croquis kan ikke forklares, det skal prøves og erfares

Croquis kan bruges til mange ting. Det kan være alt for kunst, hvor modellen bliver skitseret ind i et større sammenhæng, eller hvor det er figuren, som er det totale fokus. Croquis velegnet sig utroligt meget til festlige lejligheder, da alle kan tegne, og man ser og tænker forskelligt. Derfor vil alles tegninger være meget forskellige, og man kan derfor nøje se tegnerens personlighed skinne igennem.

Med Jyskcroquis lange erfaring, har vi altid oplevet at kunderne fyldes med energi efter et croquis arrangement, og alle får noget ud af det på hver i sær deres måde.

Der tegnes både efter mandlige og kvindelige modeller. Normalt er det modeller af alle former, aldre og typer der tegnes. Da Jyskcroquis har specialiseret sig i polterabender og festlige events, så er vores modeller slanke og under 35 år. Vi gør også meget for at det skal være underholdende, samtidigt med at det er lærerigt, og man får noget med hjem.

Ved andre mere seriøse arrangementer, som aftensskoler, og undervisningsforløb, er modellerne også mere alvorsfulde og kan tage opgaven alvorligt.

Hvad siger vores kunder?

Stine Thomasen
Stine Thomasen
14. September, 2021.
Kæmpe anbefaling! Jeg har flere gange nu booket Anders til croquis arrangement, da hver gang har været en succes. Han skaber en afslappet men stadig professionel stemning, han er god til at give instruktioner og udfordringer undervejs, så man får meget mere ud af oplevelsen. God kommunikation. Kun rosende ord herfra 🙂
Pia Rune Jensen
Pia Rune Jensen
23. August, 2021.
Vi fik besøg af en smuk, sød pige der skulle bodypaintes af vores to unge piger, der skulle giftes om to uger. Vores unge brude blev meget forlegne og kom totalt ud af deres comfort zone, men Maja var meget dygtig til at løsne dem op med helt almindelig hverdags snak. De endte med at synes det var det absolutte højdepunkt på deres polterabend. Og det var Maja den største årsag til! Hele oplevelsen med Jysk croquis har været nem og behagelig. De får vores bedste anbefalinger!!!
Line Holm
Line Holm
31. Maj, 2021.
Anette Clausager Jørgensen
Anette Clausager Jørgensen
31. Maj, 2021.
Super god oplevelse. Modellen var god til at vejlede os, og meget professionel og behagelig under hele besøget. Alle havde en rigtig god oplevelse. Kan klart anbefale Jyskcroquis til andre.
Lina Vitten
Lina Vitten
25. Maj, 2021.
Vi ente i den uheldige situation, at vi måtte aflyse dagen før grundet Corona-smitte, men fik refunderet pengene uden problemer og blev desuden kontaktet af modellen da han var forkølet og vil hører om vi var trygge ved at han kom og var tjekket for Corona. Hvis vi var utrygge ved situation vil han sikre vi fik en ny model. Selvom vi ikke fik afholdt det, var servicen virkelig i top og kan varmt anbefales!
Katrine Munk
Katrine Munk
6. Maj, 2021.
God model og information I forbindelse med booking.
Tanja Adamsen
Tanja Adamsen
4. Maj, 2021.
Jysk Croquis var nemme i kommunikation og løsningsorienteret samt gode til at hjælpe. Anders var dygtig og professionel, og formåede at gøre hele oplevelsen meget naturlig
Lea Bloch Vammen
Lea Bloch Vammen
9. December, 2020.
Vi havde et firmaarrangement, hvor Jyskcroquis leverede til UG. Det var nyt for alle, og alle havde en virkelig god og anerledes oplevelse. Kan varmt anbefales.
Kamilla Høj
Kamilla Høj
3. December, 2020.
Det var en super sjov aften! Vi var 7 tøser til en julefroskost, jeg havde arrangeret underholdningen, og den faldt i god jord! Vi fik først en lektion i hvordan man skal tegne denne nøgen mand, og alle tøserne var faktisk meget koncentreret, og man blev faktisk helt drevet af at få den her perfekte tegning lavet. Anders som var vores croquis model var super sød og professionel, og jeg kan klart anbefale Jyskcroquis til andre!
Heine Lejsgaard
Heine Lejsgaard
20. November, 2020.
Fremragende arrangement. Gennemskuelig kommunikation op til arrangementet. Modellen var aldeles god til at sætte rammen for arrangementet.