Tegn efter nøgenmodel

Nøgenmodel

Slip kreativiteten løs med tegning efter nøgenmodel

Tegning efter nøgenmodel kaldes også croquis. Her vil en nøgenmodel poserer for jer, imens I lader kreativiteten få frit spil på tegnebrættet. I vil opleve, at tegnesessionens uvante rammer hurtigt vil stå i baggrunden, og den dybe koncentration vil tage over. Menneskekroppen vil for altid være en kilde til evig inspiration – tegning efter en nøgenmodel vil indgyde både kreativitet og skabe fundament for sjove samtaler, hygge samt stå som et helt særligt underholdningselement til din fest.

Nøgenmodeller til festlige arrangementer

Polterabender, loge-arrangementer, runde fødselsdage og fester i virksomheden – uanset hvad anledningen er, vil tegning efter nøgenmodel bidrage til en ekstra underholdende fest. Det er en perfekt måde at få både samtalen og lattermusklerne i gang på. Vi oplever gang på gang, hvordan vores facilitering af tegning efter nøgenmodel både rummer den festlige stemning, men også den dybe koncentration og læring om kroppen.

Vores fokus er på professionalitet, men det betyder ikke, at vores service er kedelig – tværtimod. Ved tegning efter nøgenmodel er der altid lattergaranti. Vores professionalitet ligger nemlig i vores erfaring, vores konkrete facilitering af eventet og vores instruktioner samt undervisning.

Vi står for alt, så du ikke behøver at bekymre dig om andet end lokationen. Det vil typisk vare en time, hvor nøgenmodellen vil antage forskellige positioner, som vi planlægger på forhånd i samarbejde med dig.

Sjove samtaler og læring om kroppen? Book nøgenmodeller til din næste fest

Lyder det interessant, så klik her for at booke en eller flere nøgenmodeller til dit arrangement. Vi har både kvindelige og mandlige. Gældende for alle er professionaliteten – alle vores nøgenmodeller har helt styr på de forskellige teknikker inden for croquis.

Hos JyskCroquis.dk har vi fokus på læring og kroppen, men der er rigelig plads til sjov og ballade. Vi glæder os til at skabe et uforglemmelig og latterfyldt indslag til din næste fest.

Hvad siger vores kunder?