Tegn efter nøgenmodel

Nøgenmodel

Slip kreativiteten løs med tegning efter nøgenmodel

Tegning efter nøgenmodel kaldes også croquis. Her vil en nøgenmodel poserer for jer, imens I lader kreativiteten få frit spil på tegnebrættet. I vil opleve, at tegnesessionens uvante rammer hurtigt vil stå i baggrunden, og den dybe koncentration vil tage over. Menneskekroppen vil for altid være en kilde til evig inspiration – tegning efter en nøgenmodel vil indgyde både kreativitet og skabe fundament for sjove samtaler, hygge samt stå som et helt særligt underholdningselement til din fest.

Nøgenmodeller til festlige arrangementer

Polterabender, loge-arrangementer, runde fødselsdage og fester i virksomheden – uanset hvad anledningen er, vil tegning efter nøgenmodel bidrage til en ekstra underholdende fest. Det er en perfekt måde at få både samtalen og lattermusklerne i gang på. Vi oplever gang på gang, hvordan vores facilitering af tegning efter nøgenmodel både rummer den festlige stemning, men også den dybe koncentration og læring om kroppen.

Vores fokus er på professionalitet, men det betyder ikke, at vores service er kedelig – tværtimod. Ved tegning efter nøgenmodel er der altid lattergaranti. Vores professionalitet ligger nemlig i vores erfaring, vores konkrete facilitering af eventet og vores instruktioner samt undervisning.

Vi står for alt, så du ikke behøver at bekymre dig om andet end lokationen. Det vil typisk vare en time, hvor nøgenmodellen vil antage forskellige positioner, som vi planlægger på forhånd i samarbejde med dig.

Sjove samtaler og læring om kroppen? Book nøgenmodeller til din næste fest

Lyder det interessant, så klik her for at booke en eller flere nøgenmodeller til dit arrangement. Vi har både kvindelige og mandlige. Gældende for alle er professionaliteten – alle vores nøgenmodeller har helt styr på de forskellige teknikker inden for croquis.

Hos JyskCroquis.dk har vi fokus på læring og kroppen, men der er rigelig plads til sjov og ballade. Vi glæder os til at skabe et uforglemmelig og latterfyldt indslag til din næste fest.

Hvad siger vores kunder?

Stine Thomasen
Stine Thomasen
14. September, 2021.
Kæmpe anbefaling! Jeg har flere gange nu booket Anders til croquis arrangement, da hver gang har været en succes. Han skaber en afslappet men stadig professionel stemning, han er god til at give instruktioner og udfordringer undervejs, så man får meget mere ud af oplevelsen. God kommunikation. Kun rosende ord herfra 🙂
Pia Rune Jensen
Pia Rune Jensen
23. August, 2021.
Vi fik besøg af en smuk, sød pige der skulle bodypaintes af vores to unge piger, der skulle giftes om to uger. Vores unge brude blev meget forlegne og kom totalt ud af deres comfort zone, men Maja var meget dygtig til at løsne dem op med helt almindelig hverdags snak. De endte med at synes det var det absolutte højdepunkt på deres polterabend. Og det var Maja den største årsag til! Hele oplevelsen med Jysk croquis har været nem og behagelig. De får vores bedste anbefalinger!!!
Line Holm
Line Holm
31. Maj, 2021.
Anette Clausager Jørgensen
Anette Clausager Jørgensen
31. Maj, 2021.
Super god oplevelse. Modellen var god til at vejlede os, og meget professionel og behagelig under hele besøget. Alle havde en rigtig god oplevelse. Kan klart anbefale Jyskcroquis til andre.
Lina Vitten
Lina Vitten
25. Maj, 2021.
Vi ente i den uheldige situation, at vi måtte aflyse dagen før grundet Corona-smitte, men fik refunderet pengene uden problemer og blev desuden kontaktet af modellen da han var forkølet og vil hører om vi var trygge ved at han kom og var tjekket for Corona. Hvis vi var utrygge ved situation vil han sikre vi fik en ny model. Selvom vi ikke fik afholdt det, var servicen virkelig i top og kan varmt anbefales!
Katrine Munk
Katrine Munk
6. Maj, 2021.
God model og information I forbindelse med booking.
Tanja Adamsen
Tanja Adamsen
4. Maj, 2021.
Jysk Croquis var nemme i kommunikation og løsningsorienteret samt gode til at hjælpe. Anders var dygtig og professionel, og formåede at gøre hele oplevelsen meget naturlig
Lea Bloch Vammen
Lea Bloch Vammen
9. December, 2020.
Vi havde et firmaarrangement, hvor Jyskcroquis leverede til UG. Det var nyt for alle, og alle havde en virkelig god og anerledes oplevelse. Kan varmt anbefales.
Kamilla Høj
Kamilla Høj
3. December, 2020.
Det var en super sjov aften! Vi var 7 tøser til en julefroskost, jeg havde arrangeret underholdningen, og den faldt i god jord! Vi fik først en lektion i hvordan man skal tegne denne nøgen mand, og alle tøserne var faktisk meget koncentreret, og man blev faktisk helt drevet af at få den her perfekte tegning lavet. Anders som var vores croquis model var super sød og professionel, og jeg kan klart anbefale Jyskcroquis til andre!
Heine Lejsgaard
Heine Lejsgaard
20. November, 2020.
Fremragende arrangement. Gennemskuelig kommunikation op til arrangementet. Modellen var aldeles god til at sætte rammen for arrangementet.